Gooise Meren: verslagen en zeer geraakt door verlies Gerben Struik | NaarderNieuws
Foto: Pixabay

Gooise Meren: verslagen en zeer geraakt door verlies Gerben Struik

GOOISE MEREN - Het gemeentebestuur van Gooise Meren reageert verslagen op het toch nog plotse overlijden van oud-wethouder Gerben Struik (44) van GroenLinks. Dat laten burgemeester en wethouders weten. Struik overleed maandagochtend na lang ziekbed. 

Burgemeester en wethouders laten weten zeer diep geraakt te zijn door het overlijden van Struik. "Zijn overlijden komt, ondanks het feit dat hij ernstig ziek was,  zeer onverwacht. Struik was een collega die zich onbaatzuchtig en onvermoeibaar inzette voor alle inwoners van Gooise Meren", zo laten ze weten. 

Burgemeester Han ter Heegde roemt Struik om het werk dat hij voor de gemeente Gooise Meren heeft verricht. "Gerben was een fijne collega, een bescheiden mens die gaf om andere mensen. Rustig en weloverwogen in zijn manier van doen, scherp als hij scherp moest zijn. Binnen het eerste college van Gooise Meren vormde hij een stabiele en verbindende factor. Het college en de gemeente Gooise Meren zijn hem veel dank verschuldigd. Wij wensen zijn echtgenote, zijn kinderen en ander nabestaanden veel kracht toe om dit enorme verlies te dragen", aldus de burgemeester. 

Meer berichten