Afbeelding

Lees leuke tuintips! Onder andere een windscherm kopen

Advertorial

Het seizoen van buiten zitten is toch echt voorbij. Maar eigenlijk is het daarom des te leuker om bezig te zijn met leuke plannen voor volgend jaar! Want hoe leuk is het om volgend jaar een nog mooiere tuin te hebben? Zo kun je ultiem genieten van het zonnetje en de rust. Ook als je niet veel onderhoud wil hebben, kun je leuke dingen doen voor de tuin.

Zo heb je planten die weinig onderhoud nodig hebben of kies voor wat meer tegels zodat je minder losse grond hebt waar planten moeten komen. Wel is het natuurlijk belangrijk om niet alles vol te gooien met tegels, dat is niet goed voor het milieu. Wij geven een aantal tips!

Leuke tuinset

Je ziet de leuke tuinsets overal! Een tuinset is eigenlijk een must als je lekker van de tuin wil genieten. Je zit namelijk heel comfortabel en vaak kun je met veel personen van de tuinset genieten, wat ook handig is voor feestjes bijvoorbeeld. Kijk eens voor een mooie zwarte tuinset of eentje van bamboe.

Een vloerkleed?

Een vloerkleed voor in de tuin? Ja, doen! Dit kan heel leuk staan namelijk en vloerkleden voor buiten kunnen wel tegen een stootje. Natuurlijk is het beter om het vloerkleed naar binnen te brengen als het regent, dan blijft ie het langst goed. Een vloerkleed kleedt het zitgedeelte gelijk. Ook is een kleed handig als je kleine kids hebt die veel buiten spelen met speelgoed, deze worden dan niet zo vies.

Veel tegels in de tuin?

Als je veel tegels in de tuin wil, dan is het wel leuk om wat meer groen toe te voegen. Maar hoe doe je dat dan? Je kunt bijvoorbeeld een aantal bakken met groen neerzetten. Zo ziet je tuin er nog steeds strak uit, maar heb je wel wat groen staan. Zorg dat je bakken hebt die je makkelijk kunt verplaatsen, dan kun je de bakken af en toe ergens anders neerzetten. Bakken zijn ook een goede om als afbakening van het zitgedeelte te gebruiken.

Een windscherm

Een windscherm is een heel goed idee als je vaak last hebt van de wind. Je kunt zo veel langer genieten van het lekkere weer namelijk! Ook biedt een windscherm veel privacy, mocht je buren hebben die vaak gluren of per ongeluk jouw kant op kijken. Terras windschermen zijn ideaal om lekker op je gemak op het terras te zitten. Je rolt ‘m in of uit en je bent klaar!

Zoals je leest kun je heel wat doen om je tuin een make-over te geven. Zo zit je er een stuk comfortabeler bij en kun je veel langer buiten zitten. Zelfs als de buren al binnen zitten, zit jij er nog lekker bij als je een windscherm aanschaft! Ook kun je eens denken aan leuke accessoires voor bij de zithoek. Neem er niet te veel van, want dat kan al snel ordinair staan.. Veel succes met de make-over!

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
In GRRU-gesprek met... vrijwilliger Brigitte Quadflieg ‘We willen heel graag inspireren’ Natuur en Milieu 9 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Manege Any Dale blij met hun oorspronkelijke ‘oude’ naam ‘Vooral bij het communiceren naar leden of klanten toe was de naam niet eenvoudig’ Bedrijven 8 aug, 13:54
Logo
Afbeelding
Zomerserie Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij Buurtplatform KTV zet zich massaal in om wijken zwerfvuilvrij te krijgen Natuur en Milieu 8 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Topografische kaarten met en zonder geheime plekken Algemeen 7 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
Zaterdagportret I Natalie Kapteijn ‘We moeten in toekomst creatief zijn met inkomsten en uitgaven’ Mensen 6 aug, 06:00
Logo
Afbeelding
'Wordt actief en bouw gezonde gewoontes' Biko Blommestein maakt aangepast sporten in het Gooi aantrekkelijk Sport 5 aug, 13:00
Logo
Afbeelding
Zoektocht naar verbinding in een stad die verdubbelt ‘Mijn Muiden’: Nascha Hager uit de Pr. Irenestraat Mensen 5 aug, 08:00
Afbeelding
Noord-Holland verwijdert protestvlaggen langs provinciale wegen Algemeen 4 aug, 16:30
Voorproefje Naardernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief