Afbeelding

Haal de lente in huis!

Advertorial

Het is weer voorjaar! Zet nu je lentekriebels om in daden, haal de bezem door je huis en tuin en maak een frisse start in deze roerige coronatijd. Geef je interieur en tuin een boost. Een paar simpele tips hoe je de lentevibe in huis haalt én tegelijkertijd trendy bent.

1. Bij een fijn, warm thuis horen lichte tinten. Pastelkleuren, grijs en lichtbruin zijn helemaal in. Geef zelf kleur aan je interieur, pak een kwast en ga aan de slag. Vervang donkere kussens en dekens door lichte, frisse kleuren en speel met woonaccessoires en lampen.

2. Scandinaviërs wisten het al langer: lichte houtsoorten zorgen voor een natuurlijke sfeer in huis. Op vloeren, in keukens en meubelen. Wil je net even wat anders dan de buurman? Meubelmakers gaan graag voor jou aan de slag voor dat ene unieke, passende meubel.

3. De tuin als verlengstuk van je interieur zorgt voor harmonie. Verleng je interieur naar buiten. Kies voor tuinmeubels die aansluiten bij je meubels binnenshuis en stem de kleuren van de stoelkussens en decoratie af op binnen. Helemaal hip is een lichtslinger met peertjes boven je tuinmeubelen. Maak het plaatje af met een tuinhaard of vuurschaal.

4. Thuiswerken is het nieuwe normaal. Op de bank of zelfs in bed klinkt verleidelijk, maar werkt niet. Creëer een eigen werkplek en zorg voor voldoende licht. Heel handig voor een opgeruimde werkomgeving: een gereedschapsbord. Daar kun je alles aan hangen: pennenbakjes, scharen, elastiekjes, een klok. Let ook op een verantwoorde werkhoogte. Koop een bos bloemen en voilà, je kunt met plezier aan het werk.

Te veel gedoe? Of hulp nodig? Geen nood. In Baarn vind je alles onder één dak: styling, ambacht, woninginrichting, advies, de nieuwste kleuren, producten en stijlen. Je compleet thuis voelen in eigen huis. Dát is de kracht van woonwarenhuis Nijhof. Je onderdompelen in zoveel woonplezier? Zie, voel en beleef wat de lente allemaal voor jou in petto heeft. Zo wordt wonen een echt feestje. Shop online of maak een afspraak op www.nijhofbaarn.nl en kom live naar Baarn. Daar wacht naast 20.000 m2 woongenot gratis het nieuwe lentemagazine op jou, boordevol inspiratie en tips. Het wordt een prachtige lente!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

!

Uit de krant

Afbeelding
Duobaan Column GNR 5 uur geleden
Afbeelding
Week van de Erfgooier begint weer bijna! Cultureel 6 uur geleden
Afbeelding
Beschoten woning in de Hilversumse Meent drie weken langer dicht Politie 20 uur geleden
Logo
Afbeelding
Tips om te besparen Van vest tot radiatorventilator: kleine aanpassingen om je energierekening omlaag te brengen regio 20 uur geleden
Afbeelding
kwartiermaker Katharina Prause van Samen Sneller Duurzaam wil voedseltransitie versnellen Natuur en Milieu 22 uur geleden
Logo
Afbeelding
VVD en D66 overrompeld en overdonderd door 'verstandshuwelijk' Linksom of rechtsom. Komt GDP nu via de achterdeur tóch in de coalitie terecht? Of toch niet? Politiek gisteren
Logo
Afbeelding
‘Waar zijn toch al die mensen gebleven?’ Personeel niet te vinden, maar toch duizenden werklozen: hoe dan? Bedrijven 5 okt, 09:26
Afbeelding
Openingslezing Volksuniversiteit Het Gooi: ‘Het Gooi en de boeren hebben elkaar hard nodig’ Cultureel 5 okt, 09:00
Voorproefje Naardernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief