Het nieuwe seizoen Raja Yoga start begin september.
Het nieuwe seizoen Raja Yoga start begin september.
Advertorial

Raja Yoga bestaat 30 jaar en start in september met nieuwe cursussen en opleidingen

Bedrijven

BUSSUM - Raja Yoga het Gooi bestaat maar liefst dertig jaar. Vele leerlingen hebben de school bezocht en kennisgemaakt met de cursussen waarin alles over deze 'koninklijke weg van weten' aan bod komt.

Raja Yoga biedt ook in het nieuwe seizoen weer nieuwe cursussen aan. De stichting legt uit wat deze vorm van yoga precies inhoudt: "Door het beoefenen van Raja Yoga wordt geloven weten, maar er moet wel geloof zijn. Het is een koninklijke weg van weten.
Via acht stappen werkt Raja Yoga aan ontwikkeling en bevrijding. In feite bevrijding van identificatie met de vorm, de buitenkant, waar ook het denken bij hoort."

Basis en gevorderden
De Stichting Raja Yoga 't Gooi start in september voor de dertigste keer een nieuwe basiscursus op de maandagochtend of -avond, waarna een driejarige vervolgopleiding mogelijk is om de ontwikkeling naar hoger bewustzijn voort te zetten. Er worden geen proeflessen gegeven, omdat pas na een aantal lessen duidelijk wordt wat Raja Yoga inhoudt. Het is de hoogste vorm van yoga, waarin meditatie een grote rol speelt.

Opgeven
De prijs per les van 3 uur is € 20,-. De duur van de cursus is steeds 10 maanden. De lessen worden gegeven aan de Kruislaan 20 in Bussum. Meer informatie bij Jan Th. van Opzeeland of Irma Milatz (035-6948674).

Uit de krant