Wie komt het team van Vitaal Thuiszorg versterken?
Wie komt het team van Vitaal Thuiszorg versterken? Foto: Vitaal Thuiszorg
VacatureNieuws

Voordelen voor iedereen bij Vitaal Thuiszorg

Commerciële bijdrage

Je herkent het vast: alles wordt duurder en mogelijk houd je aan het eind van je salaris nog een stukje maand over. Herkenbaar? Wat je waarschijnlijk ook zult herkennen is de voortdurende roep om extra krachten in de (thuis)zorg, om alle mensen die hulp nodig hebben de benodigde zorg en ondersteuning te kunnen bieden. Ook herkenbaar toch?

Bij Vitaal Thuiszorg denken wij aan beide situaties iets te kunnen verbeteren. Door onze ruime en flexibele werktijden (doordeweeks tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdagochtend tussen 8.00 en 12.00 uur), willen wij iedereen die in deze dure tijd wel wat extra inkomen én een voldaan gevoel kan gebruiken, de mogelijkheid bieden om in de thuiszorg te komen werken als huishoudelijk medewerker. Daarnaast bieden wij ook veel flexibiliteit voor verzorgenden vanaf niveau 2 in onze wijkteams. Jij bepaalt of dit jouw hoofd- of bijbaan wordt. Op deze manier kunnen wij meer cliënten helpen én genereren we extra inkomen voor wie dat nodig heeft. Een win-winsituatie voor iedereen dus. 

Wie wel wat hulp en ondersteuning in huis kan gebruiken, kan een beroep doen op Vitaal Thuiszorg. Er zijn verschillende mogelijkheden om mensen professioneel te ondersteunen in hun vertrouwde omgeving. De deskundige medewerkers van Vitaal Thuiszorg staan dag en nacht klaar. 

Hulp kan bijvoorbeeld bestaan uit ondersteuning bij opstaan, douchen en eten. Of uit het verzorgen van een wond na een operatie. De wijkverpleegkundige kijkt welke persoonlijke verzorging of verpleging nodig is en regelt het. Wie hulp nodig heeft in het huishouden is bij Vitaal Thuiszorg ook aan het juiste adres. Huishoudelijke hulpen helpen met klusjes in en om het huis. Dat varieert van de afwas doen tot strijken en van ondersteunen in opruimen tot de badkamer schoonmaken.

Werken bij Vitaal

Niet alleen wordt er professionele zorg en ondersteuning geboden, ook leidt Vitaal Thuiszorg mensen op, probeert de meest gunstige arbeidsvoorwaarden aan te bieden en denkt mee in een goede werk- en thuisbalans. 

Kortom: Lijkt het je wat om het team van Vitaal Thuiszorg te versterken? Kijk dan voor meer informatie op www.werkenbijvitaalthuiszorg.nl of neem telefonisch contact op via nummer 035-8200501 of mail naar sollicitatie@vitaalthuiszorg.nl.

Uit de krant

Logo
Afbeelding

Familie had daarvoor Sinterklaas gevierd

Hilversum rouwt om bij ongeval omgekomen zusjes: 'Eigenlijk zijn zij het ultieme voorbeeldgezin'

regio 4 dec., 17:04
Afbeelding

Sinterklaas en Het Ruime Sop bezoeken nieuwkomersschool De Globe

Mensen 4 dec., 16:28
Logo
Afbeelding

Wie zit er aan de knoppen?

Flinke D66-kritiek op 'collegiaal college'; 'Door fusie minstens een jaar in de uitvoer achterop geraakt'

Politiek 4 dec., 14:21
Afbeelding

'Hollandse Meesters' centraal bij jubileumconcert Toonkunst Bussum

Vereniging 4 dec., 10:43
Afbeelding

Eerste namen bekend

Suzan & Freek hoofdact bij tweede editie Stadsfestival Hilversum: 'Voor ons de perfecte headliner'

regio 4 dec., 09:23
Logo
Afbeelding

'Hartstikke blij en content'

Royale handreiking van Gooise Meren-college; Scouting Olav krijgt eenmalig subsidie van 60 mille

Vereniging 4 dec., 08:50
Afbeelding

Vandaag rond 12.00 uur NL-Alert testbericht

112 4 dec., 07:00
Afbeelding

Chaos na botsing tussen twee voertuigen op Franse Kampweg

112 3 dec., 18:26