'Geen lastige verrassingen'; complimenten voor voormalig wethouder Eijbersen

Voor Anker-terrein in Muiden 100 procent sociaal; hoogste punt is bereikt

do 7 jul, 10:00 · leestijd 3 minuten Buurt / wijk
Maarten van Gessel (directeur Het Gooi en Omstreken) en Anno van der Werf (vestigingsdirecteur van Van Wijnen Harderwijk) hijsen de vlaggen, terwijl wethouder Nico Schimmel, de werklui en andere genodigden toekijken.
Maarten van Gessel (directeur Het Gooi en Omstreken) en Anno van der Werf (vestigingsdirecteur van Van Wijnen Harderwijk) hijsen de vlaggen, terwijl wethouder Nico Schimmel, de werklui en andere genodigden toekijken. Foto: © Bob Awick

De bouw op het voormalige terrein van het gemeentehuis in Muiden - gemeentegrond - vordert gestaag. Gisteren is het hoogste punt bereikt van de 41 sociale woningen, waarvan er één omgeturnd wordt tot ontmoetingsplek voor mensen uit de wijk.

Bij dit bijzondere moment stonden woningcorporatie Het Gooi en Omstreken en bouwbedrijf Van Wijnen samen met een aantal genodigden stil. Na een korte toespraak door directeur Maarten van Gessel (Het Gooi en Omstreken), Anno van der Werf (Van Wijnen) en wethouder Nico Schimmel werden de vlaggen gehesen. Daarna konden alle genodigden en de vaklied..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.