Afbeelding
Foto: GEM Crailo

Webinar over bestemmingsplan buurtschap Crailo

Buurt / wijk

GOOISE MEREN - GEM Crailo presenteert donderdag 4 februari om 20.00 uur een live webinar over het ontwerp-bestemmingsplan voor buurtschap Crailo. 

Het buurtschap wordt ontwikkeld als een duurzame wijk met 590 woningen en circa 5 hectare bedrijventerrein. Om het buurtschap juridisch en planologisch mogelijk te maken is een bestemmingsplan nodig. Het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerp beeldkwaliteitsplan liggen tot en met 25 februari 2021 ter inzage. 

Participatie van iedereen die bij het gebied betrokken is of wil zijn is voor GEM Crailo vanaf het begin een belangrijk onderdeel geweest van de planvorming. Vanwege de maatregelen tegen het  coronavirus informeert en raadpleegt GEM Crailo de omwonenden en belangstellenden nu niet via  een open dag of inspraakavond, maar zoekt de GEM online contact via een live webinar.  

Onderdelen bestemmingsplan 

Samen met het ontwerp bestemmingsplan ligt ook het milieueffectrapport (MER), ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder, ontwerp beeldkwaliteitsplan, ontwerp-beleidsregels ‘mobiliteit en parkeren’ en ‘natuurinclusief bouwen en inrichten’ ter inzage. Tijdens het webinar worden deze onderwerpen nader toegelicht. 

Vragen stellen 

Tijdens het webinar kunnen de deelnemers via de chatfunctie vragen stellen. Een aantal van deze vragen wordt tijdens de uitzending beantwoord. Alle vragen en de daarbij behorende antwoorden worden naderhand op de website www.crailo.nl gepubliceerd. 

Wie wil deelnemen aan het webinar kan op 4 februari ‘aanschuiven’. Meer informatie over deze livestream is te vinden op www.crailo.nl.  Aanmelden is niet nodig. Belangstellenden kunnen 4 februari om 20.00 op de button (op de website) klikken en meedoen. De bijeenkomst duurt anderhalf uur.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
In GRRU-gesprek met... vrijwilliger Brigitte Quadflieg ‘We willen heel graag inspireren’ Natuur en Milieu 9 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Manege Any Dale blij met hun oorspronkelijke ‘oude’ naam ‘Vooral bij het communiceren naar leden of klanten toe was de naam niet eenvoudig’ Bedrijven 8 aug, 13:54
Logo
Afbeelding
Zomerserie Gooise Meren 100% zwerfvuilvrij Buurtplatform KTV zet zich massaal in om wijken zwerfvuilvrij te krijgen Natuur en Milieu 8 aug, 07:00
Logo
Afbeelding
Van de Historische Kring Topografische kaarten met en zonder geheime plekken Algemeen 7 aug, 11:00
Logo
Afbeelding
Zaterdagportret I Natalie Kapteijn ‘We moeten in toekomst creatief zijn met inkomsten en uitgaven’ Mensen 6 aug, 06:00
Logo
Afbeelding
'Wordt actief en bouw gezonde gewoontes' Biko Blommestein maakt aangepast sporten in het Gooi aantrekkelijk Sport 5 aug, 13:00
Logo
Afbeelding
Zoektocht naar verbinding in een stad die verdubbelt ‘Mijn Muiden’: Nascha Hager uit de Pr. Irenestraat Mensen 5 aug, 08:00
Afbeelding
Noord-Holland verwijdert protestvlaggen langs provinciale wegen Algemeen 4 aug, 16:30
Voorproefje Naardernieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief