Verkoop woningbouwproject 'Het Hart van Naarden' gestart

  Buurt / wijk

NAARDEN - De verkoop van de huizen en appartementen in het nieuwbouwcomplex Het Hart van Naarden is van start gegaan. Bij de bekendmaking van de plannen werd direct al duidelijk dat er veel animo is voor zo'n woning midden in de Vesting.

In het stadshart van de Vesting van Naarden worden op de plek van het stadskantoor 21 woningen gerealiseerd. Het gaat om diverse woningtypes, zoals appartementen, XL appartementen, penthouses en stadsvilla's. De woningen variëren in grootte en gaan van 45 tot 235 vierkante meter.

Vanaf prijzen
De goedkoopste appartementen gaan vanaf 289.000 euro in de verkoop. Er komen vier penthouses - vraagprijs is vanaf 750.00 euro. De vijf stadsvilla's staan in de boeken voor 1.1 miljoen euro - met parkeerplaats. De duurste en grootste XL appartementen zijn vanaf 1.450.000 euro met eigen parkeerplek.

Veel animo
De makelaar laat weten dat de animo groot is. "Niet alleen van mensen uit de Vesting, maar ook vanuit andere plekken in 't Gooi, Amsterdam en Utrecht." Wie interesse heeft, kan tot 14 december 12.00 uur een bod doen.

Hieronder een aantal impressies van het nieuwbouwplan:


Meer berichten