Bedrijvengids

Qbike Laren

Bij QBike krijg je de beste service op het gebied van elektrische en stadsfietsen, onderhoud en reparatie.

In de winkel kun je langskomen als je een nieuwe fiets nodig hebt of als je fiets kapot is of voor onderhoud. Edwin van den Brink is begonnen als 'QBike Uw Mobiele Fietsenmaker'. Hij heeft vijf jaar rondgereden in een bestelbus om bij mensen thuis hun fiets te repareren en daarna is hij QBike begonnen. 

Edwin werkt samen met Dirk en Luc en zij weten ontzettend veel van fietsen, zijn zeer vakbekwaam en servicegericht. Bij QBike kan iedereen geholpen worden voor het vinden van de perfecte fiets. In de showroom staat een uitgebreid assortiment elektrische fietsen van bekende merken als Riese & Müller, Flyer en Cortina in verschillende prijsklassen. QBike is gespecialiseerd in deze fietsen met altijd goed advies en steeds meer forenzen kiezen voor zo'n fiets. Ook verkopen ze accessoires zoals kinderzitjes, kleding, fietstassen en tweedehandsfietsen.

Klanten die in de winkel of werkplaats langskomen voor reparaties, en dat geldt ook voor fietsen die niet in de winkel zijn gekocht en van elk merk, worden meteen geholpen. Bij QBike proberen ze dezelfde dag de fiets te repareren. Lukt dat niet, dan hebben ze voor de klant een leenfiets wat klanten zeer waarderen. QBike staat altijd voor kwaliteit en goede service.

Contactgegevens

Qbike Laren

Zevenend 25

1251RK Laren

Tel 035-5330843

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 18.00 uur
09.00 - 17.00 uur
Gesloten