Afbeelding
Gezond & Fit

Dé praktijk in Bussum

Commerciële bijdrage

Waars Mondzorg is al ruim 30 jaar dé praktijk in Bussum gespecialiseerd in uitneembare gebitsprothetiek. Onze specialisten werken in een hecht team samen en zij zorgen dat de wensen van de patiënt zo goed mogelijk worden verwezenlijkt bij het aanmeten van een gebitsprothese.

Daarnaast werkt onze praktijk nauw samen met andere specialisten in de regio zoals de poli kaakchirurgie en verschillende tandartsen, implantologen en mondhygiënisten.

Sinds 2023 hebben wij als een van de weinige praktijken in Nederland ook de optie om een volledig digitale gebitsprothese aan te meten, dit betekent dat het ‘happen’ verleden tijd is.

Naast het voordeel dat er niet meer in de klei gebeten moet worden, is de prothese dan ook al vaak met drie afspraken klaar.

Samen met uw tandprotheticus bepaalt u de vorm en kleur van de tanden en kiezen die u wilt hebben en dan wordt hier een 3D proefprothese van vervaardigd. Zo kunt u voordat de prothese af is een exact beeld krijgen van hoe deze uiteindelijk zal gaan worden. Hier kunnen dan nog aanpassingen aan verricht worden tot de prothese helemaal naar uw wens is. Dit gebeurt allemaal in ons eigen digitale tandtechnisch laboratorium.

Volledige gebitsprothetiek wordt in veel gevallen vergoed vanuit de basisverzekering en zodoende is het in veel gevallen kosteloos voor de patiënt.

Wilt u een afspraak maken voor een gratis controleafspraak en een behandeladvies op maat, dan kan dit telefonisch via 035-6919955 of via info@waarsmondzorg.nl. U kunt ook altijd binnenlopen bij onze praktijk aan de Herenstraat 15 in Bussum.