Het Kinderfestivalterrein vanuit de lucht.
Het Kinderfestivalterrein vanuit de lucht. Foto: PR

Kaartverkoop Kinderfestival 1 juni van start; vraag naar extra vrijwilligers

Evenementen

BUSSUM - De voorbereidingen voor het Kinderfestival, dat plaatsvindt tussen maandag 22 juli en vrijdag 2 augustus, zijn weer in volle gang. De kaartverkoop start op zaterdag 1 juni via www.kinderfestivalbussum.com

“Vanaf 10.00 uur staan de beschikbare kaarten in onze shop. Zorg dat je voor die tijd je ouderaccount en kindgegevens hebt geüpdatet”, tipt de organisatie. Dagkaarten - voor zowel grote kinderen als kleuters - kosten 9 euro per stuk, tosti’s (ham/kaas en kaas) 1,50 euro en voor een snoepitem (alleen voor grote kinderen) wordt 0,70 cent gevraagd.

“Om zoveel mogelijk kinderen een leuke tijd te bezorgen deze zomer hebben wij natuurlijk vrijwilligers nodig”, gaat de organisatie verder. Voor de opbouw (vrijdag 19 juli en zaterdag 20 juli vanaf 9.00 uur) zijn veel helpende handen nodig. “En dan zeker niet alleen de spierballen. Er zijn ook genoeg kleine dingen te doen.” Ook voor het afbreken van de hutten (donderdag 1 augustus vanaf 19.30 uur) en het opruimen van het terrein (vrijdag 2 augustus vanaf 13.00 uur) zijn mensen nodig.

Als vrijwilliger van het Kinderfestival - van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli en van maandag 29 tot en met vrijdag 2 augustus (09.00 tot 16.30 uur) ben je gedurende de dag actief met de kinderen bezig. “Wij zoeken vrijwilligers voor de onderdelen Creatief, Hutten, Kleuters en Sport & Spel. Je wordt bij een onderdeel ingedeeld, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je voorkeur. Als vrijwilliger ga je ook iedere dag mee zwemmen met de kinderen. Hier is zowel toezicht in als langs het water nodig.” Heb je als vrijwilliger kinderen die ook graag naar het Kinderfestival willen komen? Vermeld dit in je aanmelding!

Uit de krant